Financiranje


Nepovratna sredstva


Slovenski ekološki sklad (Eko sklad) ponuja nepovratna sredstva za nakup baterijskih električnih vozil občanom in pravnim osebam. Trenutno sta odprta dva javna poziva za dodeljevanje nepovratnih sredstev. Za občane velja javni poziv 20SUB-EVOB13 z razpisanim zneskom 200.000 evrov, za pravne osebe pa poziv 21SUB-EVPO13, kjer je na voljo 300.000 evrov.


Krediti


Eko sklad


Slovenski ekološki sklad (Eko sklad) ponuja ugodne kredite za nakup baterijskih električnih vozil občanom in pravnim osebam. Trenutno sta odprta dva javna poziva za kreditiranje okoljskih naložb. Za občane velja javni poziv 47OB12, za pravne osebe pa poziv 48PO12. Višina obrestne mere se določi s formulo trimesečni EURIBOR + 1,5 %.

Komercialne banke


Pri podjetju Plan-net d.o.o. vam ob odločitvi za nakup električnega skuterja ali električnega avtomobila pridobimo ponudbo za želeni kredit.


Partner: Unicredit banka Slovenija d.d.

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke