etropolis - električna kolesa

Kvalitetna in sodobna elekrična kolesa nemškega proizvajalca e-tropolis vam olajšajo vožnjo. S tem boste prihranili na energiji.
Elementov na stran:   6 10 20 50
 
 
 

TREKKING električno kolo

etropolis  vam kot enega izmed osnovnih modelov ponuja vedno popularno Trekking kolo, kjer lahko izbirate med moškim in ženskim modelom.
 
 

NEO 29ER

Model Neo 29er vam ponuja udobje in varnost pri različnih izzivih tako pri vožnji navkreber kot tudi vožnji navzdol po različnih naklonih in terenih.
 
 

CITY

Primeren za dolga potovanja ali premagovanje kratkih razdalj. Z izbiro našega City električnega kolesa dobite najbolj simpatično električno kolol z najboljšo udobnostjo in roadster-občutkom za vaša vsakdanja potovanja - lažjo namestitev vam poskrbi "prehoden" okvir.
 
 

NEO CROSS

Kolo, ki ga preprosto morate imeti za sledenje urbanim modnim trendom. Neo.cross je tako vaš prvi prijatelj bodisi na podeželju bodisi v mestni gneči. Svoboden, neodvisen, prilagodljiv in vedno pripravljen za vožnjo, to je NEO CROSS!
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke