Tazzari - električni avtomobili


Električni avtomobil ZERO je proizvod Italijanskega podjetja TazzariGroup iz Imole. Podjetje se je za razvoj električnega avtomobila odločilo pred tremi leti. Izdelek ima lastnosti mestnega avtomobila s športnim pridihom in predstavlja najboljše iz Italije. ZERO je prvi evropski električni avtomobil serijske proizvodnje in ga je možno kupiti takoj. V Sloveniji je avto na voljo od marca 2010.
Elementov na stran:   6 10 20 50
 
 
 

TazzariZero

Električni avtomobilZero je dvosedežnik z malo prostora za prtljago in nenavadnimi velikostnimi razmerji. Zerova oblika je zagotovo vpadljiva, če že ni vsem všečna.Električni avto(zero pomeni ničlo, oziroma ničelne izpuste škodljivih snovi) poganja 15 kW asinhronski motor, ki se napaja z Litijevimi baterijami zadnje generacije. Z ekonomičnim načinom vožnje je domet vozila do 140 km,največja hitrost električnega avtomobila pa znaša 100 km/h. ZERO je tehnološko napredno vozilo, zgrajeno iz obnovljivih materialov.
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje števila obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke